Caliço Park - Vila Nova de Cacela   
                                       

Het Caliço Park bevindt zich in de Oost-Algarve nabij Vila Nova de Cacela. Op enkele kilometers afstand ligt de Spaanse grens en de gezellige stadjes Vila Real de San Antonio en Tavira. Het park ligt midden in een rustig natuurgebied, maar alle faciliteiten zoals strand, stadjes, golfbanen e.d. zijn eenvoudig bereikbaar per auto.
 
Het park zelf heeft veel faciliteiten zoals een gezellig restaurant, een groot terras, een zwembad een jeu-de-boules baan, TV-ruimte en een kleine supermarkt.  De chalets op het park zijn voorzien van alle denkbare zaken die een verblijf aangenaam maken: een volledig ingerichte keuken, airco, verwarming, TV, wifi, comfortabele bad- en slaapkamers, parkeerplaats etc.
 
Faciliteiten kunnen per chalet verschillen. De huurprijzen zijn gebaseerd op het aantal slaapkamers. Bij verblijf langer dan een maand wordt een korting verstrekt.
De huurprijzen zijn exclusief energie- en waterkosten en gelden niet voor het hoogseizoen juli en augustus.
Wilt u linnengoed reserveren dan kunt u dat bij de boeking aangeven.
 
De chalets zijn ook voor lange termijn te huur en een aantal staat te koop.
 
 
 
 
 
 

Casa Olivia

Typisch Portugees, charmant huisje, ideaal voor 2 personen. Open keuken met koelkast en vriezer, 1 slaapkamer, 1 badkamer.Zeer gunstige huurprijs.
 
 
 
 

  

Casa Pedra
Charmant chalet met ruim terras. Er is één grote slaapkamer,
1 badkamer en nog een aparte douche. Open keuken met apparatuur. Airco en TV aanwezig. Ideaal voor 2 personen of een gezin met 2 kleine kinderen.
 
 
 

  
Caliço Park  
 
 
Afstanden:
Vliegveld Faro: 54 km
Tavira: 12 km
Ayamonte: 20 km
Sevilla: 150 km
 
 


 


Casa Lantana
Dit chalet is gebouwd van hoogwaardige materialen en is van alle gemakken voorzien. Het heeft een grote woonkamer
2 slaapkamers, met badkamer en-suite, een open keuken en een 3e toilet. De oppervlakte is 52m2. De keuken is voorzien van koelkast, afwasmachine, magnetron en kooktoestel op gas. Alle kamers zijn volledig ingericht, er is dubbel glas en airco. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De vloer is van hout. Op het plot is voldoende parkeerruimte.
 

Casa Jasmin
Dit nagenoeg nieuwe chalet heeft een woonkamer,
2 slaapkamers, een badkamer en een open keuken, voorzien van alle noodzakelijke apparatuur. Overal is dubbel glas en er is airco aanwezig. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De woonoppervlakte bedraagt 29m2. Er is een houten vloer.
 Naast het plot is parkeerruimte, de oppervlakte van de kavel bedraagt 120 m2. 
 

Casa Rosa 
 
Casa Rosa is een klein chalet met 1 slaapkamer en een sofa bed in de woonkamer. Geschikt voor een echtpaar met 1 of 2 kinderen. Terras, ingerichte keuken, badkamer met ligbad, airco/verwarming, TV.  Zeer gunstige huurprijs.

    Boekings- en betalingsinformatie:
- stuur ons een email met uw wensen: welk chalet, welke periode, aantal personen of maak direct een reservering
- u ontvangt per omgaande een boekingsformulier welke u kunt terugmailen
- de boeking staat vast na aanbetaling van 50% van de huursom
- restant te voldoen 4 weken voor aankomst
- betalingen lopen via een Nederlandse onderneming en banknummer
- er geldt een borgsom (die tevens dient voor verrekening van electriciteit en water) van € 250, te voldoen bij check-in . 

Bij boekingen gedaan voor 1 maart wordt 15% korting verstrekt op onderstaande prijzen ! ! !

Huurprijzen Calico

 

 
 
 
 
Casa Verbeek
Het enige chalet op het Caliço Park met een privé zwembad. Verder 2 slaapkamers, 2 badkamers, volledig ingerichte keuken, ruime lounge, eigen parkeerplaats en groot terras.Casa Mimosa 
Dit nieuwe chalet is gebouwd van hoogwaardige materialen en is van alle gemakken voorzien. Het heeft een woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer en een open keuken voorzien van alle noodzakelijke apparatuur.
Overal is dubbel glas en er is airco/verwarming aanwezig. In de slaapkamers zijn inbouwkasten. De woonoppervlakte bedraagt 34m2. Er is een houten vloer en naast het plot van 120m2 is parkeerruimte.   
Casa Hera

 
Mooi chalet met 2 slaapkamers met een extra sofa bed in de woonkamer. Volledig ingerichte keuken, badkamer, TV, airco/verwarming. Uitstekend geschikt voor 4 personen plus 2 kinderen.