In 2019 werd opnieuw  het toerisme record voor de Algarve verbroken, nagenoeg alle huizen en hotels waren in juli en augustus volgeboekt. 
Boek nu uw vlucht, hoe eerder u boekt des te goedkoper het is..
Om teleurstellingen te voorkomen kunt u het best nu ook uw accommodatie al boeken voor de zomer van 2020 om te genieten 
van de beste vakantie locatie van Europa: de Algarve. 
 
HUIS HUREN IN DE ALGARVE
 
Op deze site treft u een beperkt aantal vakantiehuizen aan in diverse prijsklassen. Zij zijn gelegen in of rond het gezellige dorp Carvoeiro. U kunt per huis de beschikbaarheid checken en u kunt ons altijd mailen voor meer informatie of om direct te boeken. Ter plekke kunnen wij u alle benodigde service verlenen, vanaf het moment van boeking t/m het moment dat u weer terugvliegt naar Nederland of Vlaanderen.
 
 
Naar en in de Algarve
Vanuit Nederland en Belgie kunt u nagenoeg dagelijks vliegen naar Faro. Ryanair vliegt, afhankelijk van het seizoen, vanuit Eindhoven, Groningen, Maastricht, Weeze en Charleroi, Transavia vanaf Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven.
 
Met de auto bereikt u de Algarve via de Franse en Spaanse snelwegen in zo'n 24 uur (ca. 2.500 km vanaf Utrecht).
 
Het is aan te raden om in de Algarve een auto te huren, dit kan op het vliegveld van Faro bij diverse internationale verhuurbedrijven zoals Hertz, Avis, Budget en Sixt. Ook zijn er diverse lokale verhuurbedrijven.
Als u in het hoogseizoen een auto wilt huren dan adviseren wij u deze tijdig te reserveren, in juli en augustus zijn de huurauto's schaars.

Voor sommige locaties heeft u geen auto nodig, kijkt u bij de beschrijvingen van de verschillende huizen. Taxi's zijn goedkoop.

Klimaat
Zoals u dagelijks op het weerbericht kunt zien heeft de Algarve het meest aangename klimaat van Europa. Ruim 310 dagen met zon, en in de zomer meestal een klein briesje zodat het nooit te heet wordt.
 
Verzekeringen
Wij adviseren iedereen een reis- en een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht u onverhoopt uw vakantie moeten annuleren dan ontvangt u van de huiseigenaren geen geld retour. 
 


 
 
 


 

 
 
max.6 personen
Moderne villa op rustige locatie

max.8 personen
Zeer rustige locatie, uniek uitzicht.
http://www.huureenhuisinportugal.nl/home/vm07

max. 6 personen
Rustig gelegen, maar 10 minuten van groot strand
http://www.huureenhuisinportugal.nl/home/vh17

Nog enkele weken in beschikbaar deze fantastische villa met  5 slaapkamers tussen Carvoeiro en Ferragudo met rondom zeezicht.
   
        
                        
 
 
 
max.8 personen
In Carvoeiro, 300 meter van het strand en centrum.
Korting voor boeking in maart/april, 
nog beschikbaar enkele weken in de zomer!
VH22

max. 4 personen
Rustig gelegen, loopafstand centrum, op mooi resort met groot zwembad, restaurants, playground, winkeltje. Carvoeiro  tot 4 personen
Midden in Carvoeiro, aantrekkelijk tarief